INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA

INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA

RESULTATS

Estalvi energètic anual

Retorn de la inversió

Reduccions CO2

OBJETIU

Reduir el consum energètic i millorar el rendiment global de la planta.

Durant l’auditoria realitzada per l’equip tècnic de AVC es van observar tres punts de millora:

– La temperatura de l’aigua d’alimentació als generadors de vapor era de 20 °C
– Només es recuperaven el 20% de les purgues de condensat
– Falta d’aïllament tèrmic en vàlvules i equips en línies de vapor

Després de la presentació de l’informe de l’auditoria, on es detallaven els resultats de l’estudi i les propostes de millora, l’equip de AVC va realitzar el projecte clau en mà dissenyant, fabricant, instal·lant i posant en marxa:

– Equips per a la recuperació de calor residual
– Grups de purga en línies de distribució i retorn dels mateixos al tanc d’alimentació
– Aïllament tèrmic a mesura

La intervenció de AVC ha proporcionat un estalvi energètic anual estimat de 98.000€ amb una amortització del projecte de menys de 7 mesos i una reducció de les emissions de CO₂ de 112 Tn.

 

CONTACTA'NS

En AVC estem encantats d’ajudar-te a reduir el consum energètic.

No dubtis a contactar amb nosaltres, via mail o telèfon.

CONTACTA'NS

En AVC estem encantats d’ajudar-te a reduir el consum energètic.

No dubtis a contactar amb nosaltres, via mail o telèfon.