Cas d'èxit:
Industria Agroalimentària
Abast del projecte
% Increment de la producció
Mesos retorn inversió
Desafiament
Augmentar la producció el màxim que permetés les seves instal·lacions i infraestructures actuals .
Solució
Com tots els projectes abordats per AVC, el primer pas consisteix a fer una auditoria de la instal·lació de vapor. L’estudi detallat va concloure en una qualitat de vapor baixa (Títol 0.83) que perjudicava la producció, ja que en aquest cas es tractava d’un procés d’escalfament directe, és a dir, el vapor entrava en contacte directe amb el producte.
Després de la presentació de l’informe de l’auditoria, on es detallaven els resultats de l’estudi i les mesures correctives de fàcil aplicació, l’equip d’AVC va realitzar el disseny i la fabricació d’equips especials per al tractament del vapor, instal·lats pel personal del client, els quals van comptar amb el suport i supervisió d’un enginyer d’AVC.
Conclusió
La intervenció d’AVC ha proporcionat un augment de la producció del 20% amb una amortització del projecte de menys de 5 mesos.